Blir nog goäta idag.


Nyss så satte sonen in något i ugnen som jag aldrig varit i närheten av tidigare.Jag har sett på Tv hur man fångar dessa läckerheter i programmet (Deadliest Catch) men när jag ser vad kilopriset är så fattar jag varför jag aldrig har provat tidigare. Pris per kg 799,00 kr.Inte otänkbart att detta blir både första och sista gången.

Snacka om att det smakade hav,lite pillande att få ut gobitarna,men rackarns så gott det var.Måste hålla med sonen som sade..Kungskrabba o rökt lax från Kjell Anders Berg i Norge,,med en skvätt cava… mumsigt

Krabban fick simma ner tillsammans med en Cava,även den smakade bra.

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

5 reaktioner till “Blir nog goäta idag.”

  1. Jisses så gott det ser ut? Har jag missat någon födelsedag eller vad firade ni?
    Själv är jag inte så förtjust i krabba, J köpte såna där långa ben en gång, jag fick ingen cava till, kanske den som fattades för att det skulle falla mej i smaken, hihi
    Ha en finfin söndag,
    kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s