Rätt i repris.


Äntligen blev det tid för en favorätt som jag brukar laga i jul och påsktid då det finns färdigkokt skinka i affären.Det är min version av Gordon bleu..Jag skivar skinkan i knappt cm tjocka skivor,,lägger på lite skivad rökt skinka och ost,på en skiva lägger sedan på en till av skinkskivorna.Panerar,denna gång porovade jag panko i stället för ströbröd,blev faktiskt bättre.<in i ugnen 200* till fin färg,i min ugn ca 25 min.Jag hade kraschad potatis denna gång.(potatis kokt med skal,sedan tilltryckt med handen i en form,lite olivolja droppad på och lite salt) in i ugnen 200* 15-20 min.På tallriken lite grönt och min kalla greksås.Läckert.

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

2 reaktioner till “Rätt i repris.”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s