Gjorde en vända på byn.


Jag har ju tidigare sett att det har varit aktivitet med stora maskiner på området där Skutskärs station tidigare låg,men inte reagerat speciellt på detta.. Men idag så kom jag i prat med en kamrat om hur det såg ut förr.

Jag kommer ihåg den gamla stationen från 1930,den ersattes på 1950 talets senare halva av en tegelbyggnad i gult tegel.Stationen lades ner och byggnade användes under många år av ett företag..Idag återstår bara ett par högar med grus och tegel.Dagens variant ”Resecentrum” syns ju dagligen i min blogg.

Efter min lilla nostalgitur på byn så körde jag ner till en kompis som bor nere vid älven,eller mer rätt är vid Bodaån som är en liten utlöpare från Dalälven, dom strålar samman straxt innan utloppet i Havet (Bottenviken)..Det blev både surr och fika,,,,vid den röda pilen.

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

4 reaktioner till “Gjorde en vända på byn.”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s