Hade besök på em.


Satt och kollade på Tv nyheterna kl 18:00,plötsligt får jag höra ett okänt ljud,ett surr liksom,efter ytterligare några minuter hör jag ljudet igen.Tittar ut för att ta reda på varifrån ljudet kommer,ser och hör inget då.Sätter mig vid Tv´n igen,då hör jag samma ljud igen,nu ifrån mitt sovrum,nu får jag se en liten Gråsparv, som måste kommit in genom den öppna balkongdörren.Såg att den var väldigt stressad.Jag tog fram kameran tog några bilder (dålig skärpa).Jag fällde alla persienner och lämnade balkondörren öppen,efter en stund så hittade den stackaren ut.Men det gick drygt timmen från det jag hörde ljudet första gången, till den hittade ut..Tack för besöket,lilla sparv,hoppas det går bra för dig.

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

4 reaktioner till “Hade besök på em.”

  1. Oj vilket fint besök, nu när man har fönster och dörrar öppna kommer det in båda välkomna och mindre välkomna gäster. Denna var nog välkommen in på en titt även om den kanske blev längre stund än tänkt.
    Ha en fortsatt fin dag
    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: