Gevalia och Dagens dubbel.


Finns väl ingen som inte hört eller sett Gevalias fina reklam på temat… ”Oväntat Besök” som startade 1985 med den stora båten intill den lilla kobben. Konceptet utökades så smånungom till korta videosnuttar med samma tema. Här kommer en från 1995 ”Piloten”

Dagens Dubbel,,Jag brukar lämna in en dubbel ibland inte så ofta men igår så blev det en,jag satsar aldrig mer än 45:- mest på skoj..I morse när jag kollade hur det gått,så blev jag glatt överraskad,mest över att jag lyckats pricka in vinnarna..Så nu kan man säga att Jag är en vinnare..

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

2 reaktioner till “Gevalia och Dagens dubbel.”

  1. Just den Gevaliareklamen tror jag inte att jag har sett tidigare. Det blev verkligen ett vedertaget begrepp det där med ”när du får oväntat besök” 🙂

    Stort GRATTIS till vinsten! Gör nu inte av med alla pengar på en gång bara, jag tycker du ska kontakta en ekonomisk rådgivare… 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: