Frukost,,Reklam,,Karolina som blev Cajsa.


Börjar med Karolina som jag sökt länge i Bottnaryds församling i Jönköpings län..Jag har lusläst födelseböcker och husförhörslängder,i flera veckor,hon finns inte..Jag begärde hjälp av kamraten Inger,hon har hjälpt mig tidigare när jag kört fast..Igår kväll ringde Inger::Jag har hittat henne,hon heter inte Karolina,,hon heter Cajsa..I morse så åkte jag ner till Inger och fick alla data.Så nu kan jag komma vidare,i min forskning..

Kollade på Gevalias reklaam,,Oväntat besök,,En tidig som kom i december,om jag minns rätt sent 80 tal,samma reklam även i Danmark.

Blev lite småsugen när klockan drog mot 12 idag,hade inte planerat något och jag var inte så värst hungrig heller,lite sugen bara..Så det blev lite Filmjölk.

Bjuder även idag på en trevlig videosnutt på temat ”Oväntat Besök”från 2003. Så här kan man göra om man vill ha oväntat besök.

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

2 reaktioner till “Frukost,,Reklam,,Karolina som blev Cajsa.”

  1. Ja, tänk vad några bokstäver kan ställa till det, men bra att ni hittade Cajsa-Karolina
    Den reklamsnutten har jag inget minne av, men nu skrattade jag gott, så rolig.
    Vaniljfil var min favorit på den tiden jag åt fil, bollnäsfil har jag smakat i Lingbo hos brorsan men det är länge sedan nu.
    Sv: Killarna hade vadardtövlar på och näten las nära land, så jag var ju nästan med. På bilden med månen, syns Stefan långt ute när han lägger nätet. Det kan nog hända att jag lägger i nät någon gång, men jag har svårt att gå ut med dessa stövlar, balansen är ju inte den bästa när vågorna tar tag, och jag har ramlat två gånger i våras, haha
    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: