Mavericks inte bara Country.


Mavericks är ett amerikanskt countrymusikband  som kombinerar tex-mex, latin och rockabilly- influenser. Mavericks grundades 1989 i Miami, Florida. Mellan 1991 och 2003 spelade bandet in sex studioalbum, förutom att de spelade 14 singlar på  country-listorna. Deras högsta placering på amerikanska singellistan var 1996: s All You Ever Do Is Bring Me Down , ett samarbete med dragspelaren Flaco Jiménez . De är mest kända i Storbritannien för sin singel ” Dance the Night Away” från 1998″, som tillbringade 18 veckor på topplistan och nådde topp 4. 1996 vann The Mavericks ett Grammy Award för låten” Here Comes the Rain ”.Vi lyssnar på deras kanske mest spelade melodi,den från 1996.”All You Ever Do Is Bring Me Down”

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

4 reaktioner till “Mavericks inte bara Country.”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: