Blev en av lådorna idag.


Jag tog fram en av matlådorna jag gjorde i ordning för någon dag sedan,med den fyllda fläskytterfilén..Denna gång hade jag kokat matvete som tillbehör.Den kalla creme fraicesåsen kom mer till sin rätt idag,det gröna hade fått lite gröna ärtor denna gång,,riktigt smarrigt vill jag lova..

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

4 reaktioner till “Blev en av lådorna idag.”

  1. Här blir det fläskkotlett med sötpotatis och blomkål.
    nåt grönt också. Du påminde mej om att jag har ärter i frysen. Goody, goody!

    Vi har kravlat oss opp till 17C i dag men grått och vått.

  2. Tror jag det, att såsen stått och gottat till sej en dag.
    Nähä du, jag tycker spindlar är så läskiga att jag knappt kan se de på bild, så när jag googlade igår sneglade jag bara, såg en husspindel på en hand och kunde uppfatta storleken, sen stängde jag av fort som attan.
    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: