Snart blir det Haggis igen.


Jaha tänker den som inte hängt med i min blogg..Vad är Haggis.Jo det är nog Skottlands Nationalrätt.Mer info klicka HÄR..Var hem till min bror på Fm idag,fika och lite surr.Med mig därifrån fick jag en burk Haggis.Så därav rubriken..Riktigt gott är det i alla fall..

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

3 reaktioner till “Snart blir det Haggis igen.”

 1. HAGGIS – Hjärta, lever och lunga plus havregryn och annat
  stoppas i en magsäck – Sen blir man sjuk av att läsa vidare. 🙂
  Haggis är förbjuden import till USA på grund av att det innehåller
  delar av lungor. Man lär så länge man lever ….
  10C och duggregn mest hela dagen. Samma skräp i morron med.
  Ciao!

  1. Ja du Ruth.Hade jag vetat vad Haggis var första gången jag smakade,då tror jag att jag avstått,,men det var ju så förbaskat gott,och det tycker jag fortfarande trots att jag nu vet vad det är…Jag har en klar morgon ser stjärnor på himlen +2,0 just nu..Haé Kram.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: