Blev Goäta idag å.


Jag köpte en liten färdigkokt skinka i veckan,(lite julfeeling).Det mesta av den blev smörgåsmat..Men jag skar några skivor 5-6 mm tjocka,det blev 6 st,jag parade ihop dom 2 och 2,lade en skiva ost och lite rökt skivad skinka imellan.Vände sedan bitarna i ägg och ströbröd,sedan in i ugnen 180* i ca 25 min.På tallriken blev det pommes mango raijasås en klyftad stekt champinjon och lite grönt.Riktigt jäkla gott vill jag lova..

Kollade i skåpet,men va f-n inget rött på hyllan,,Drummel..Oki då blir det väl vatten i glaset,,men en snaps ska jag ta,kollade i backen vad som fanns.

Där fann jag en Hirkum Pirkum och en Fäbod Snaps,undrade en stund vilken ska jag ta?? kunde inte bestämma så jag tog båda.

Kollade på tuben,hittade en cool tjej..Jonna Jinton,,en tjej med många strängar på sin lyra..Jonna säger.Jag flyttade ifrån lägenheten och plugget i Göteborg 2010 när jag var 21 år för att bosätta mig i den lilla byn Grundtjärn i Västernorrlands glesbygd 100 mil bort. En by med 11 invånare..Väl på plats i min vedeldade stuga kände jag mig hemma. Ett lugn infann sig. Plötsligt hade jag allt jag någonsin drömt om.Jag bor här i min stuga i Grundtjärn. Med en hund och en katt. Med en kamera och en ateljé. Med drömmar och idéer. Jag är bloggerska, fotograf, konstnär och föreläsare.Här ett klipp som jag blir glad av.

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: