Mat idag,blev Wienerschnitzel .


Jag var lite lat idag,körde med halfabrikat,fryst Wienerschnitzel från Lid´l. Måste säga att den smakade bra,med en citronskiva och lite kapris,stekt potatis och lite grönt fullbordade tallriken,,tror jag tar samma rätt i morgon också..

Oup´s märkte att jag for med osanning,har nu läst på förpackningen,det var inte Wienerschnitzel..Det var Skinksnitzel,,men den smakade utmärkt,men man ska inte fara med osanning,så nu är det korrigerat..

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

5 reaktioner till “Mat idag,blev Wienerschnitzel .”

  1. Det är bra att ha halvfabrikat att ta till när man inte är på topp bland grytorna. Man får kalla det schnitzel helt enkelt. Vet inte om jag berättat om Limmareds värdshus som är berömda för sina schnitslar, de finns i 4 storlekar, small, medium , large och Xxl. M väger 150 gram, de andra har jag ingen vikt på, men jag kan säga att jag brukade nöja mej med small.
    kram

    1. Ja ja,jag trodde jag köpt Wienerschnitzel,,men när jag kollade på embalaget så stog det Skinksnitzel med stora bokstäver,,undrar om jag har sellektiv syn????.Men det smakade alldeles utmärkt..Haé Kram.

  2. Hahaha! Nu kallar man även fläskkött för wienerschnitzel. Det är väl inte så gott om kalvkött nu kanske!
    Hoppas i alla fall att det smakade bra!
    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: