Nu har jag landat i Uppsala.


Jag hade lämnat in en beställning till sonen,det gällde ett rött vin från Australien,som någon rekomenderat,minns inte vem.Hur som helst jag kollade på nätet vinet fanns inte på bolaget nära mig,,men i Uppsala fanns det 20 flaskor på hyllan,jag beställde 3 flaskor av sonen..Idag när jag klev in till honom så stog på köksbordet dessa 3 flaskor ”King´s Parrot” vinet är gjort av Chiraz druvan..Blir troligen en test av vinet till dagens mat som än är ett ?.

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

4 reaktioner till “Nu har jag landat i Uppsala.”

  1. Det blev väl något smaskens kött som kocken lagat till? Vinet kunde nog passa mej, jag kollade för skojs skull, det finns 9 flaskor på bolaget i Borgholm.

    Dessa dagar har ju blivit mer för handlare så det är ju tråkigt, nu varken har eller är jag pappa, men hade det varit så skulle jag ha det som ni, fars dag lite då och då.
    Piggvar är tydligen en ”finare” fisk, jag trodde inte jag ätit den, men fick höra att det hade jag visst gjort…minnet är som hos en guldfisk, eller vad är den man säger?
    Ha en fin fortsättning på dagen,
    kram

  2. Konstigt… Det ser ut som en arapapegoja på etiketten och det är en sydamerikansk fågel. Dom har ju så många ”egna” papegojor i Australien, varför valde dom inte en av dom? Men vinet smakar säkert lika bra oavsett vett och etikett 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: