Blev ju riktigt bra!


Kollade i skåpet vad som fanns,när jag kom hem från Uppsala,en liten bit kassler 400 gr,den tar vi sa mitt huvud,hade en burk skivade champinjoner,den tar vi sa mitt huvud,en liten frp kikärtor fanns,den tar vi sa mitt huvud,en liten burk krossad ananas,den tar vi sa mitt huvud,en burk 2 dl creme fraice,den tar vi sa mitt huvud,lite riven ost och en halv mozzarellaost,den tar vi sa mitt huvud..Hur jag gjorde har jag noterat nedan.Smakade riktigt bra..

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

2 reaktioner till “Blev ju riktigt bra!”

 1. Det låter som en god gratäng. Mor gjorde nån gratäng med ananas och kassler, det var gott, men nu äter jag sällan kassler,
  Ha en fin dag,
  kram

 2. Bra att du har ett huvud 🙂
  Välkommen tillbaka till Skutskär!
  Vi här på vår gata hälsar alltid på varandra ,och även på dom som inte bor här!
  Kram”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: