Nu är julen på ingång.


Märks tydligt om man är ute på byn när mörkret lagt sig,många fina ljupunkter har blivit tända..Jag var in på Systemet idag för att hämta några flaskor vin som jag beställt.Vinet ingår inte i Bolagets ordinarie sortiment.

Hade även tänkt köpa ett par flaskor av Blossas årsglögg,men träffade en kamrat jag inte sett på länge,blev en hel del prat om nu och då,så tji fick jag.Kom hem utan glögg,disträ jag? Kanske.Jag får väl gå tillbaka i morgon,för jag ska inte bryta en tradition att provsmaka.Omdöme kommer.

Kommer ni ihåg dom olika smakerna på Blossaglöggen.Den första årsglöggen kom 2003.Jag kommer ihåg 2005 Hjortron/Armagnac och 2008 Blåbär den toppar min lista,även 2012 smakade bra..Har du någon favorit??

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

2 reaktioner till “Nu är julen på ingång.”

  1. Jaha, då får du anledning att gå in en gång till. Jag fick en flaska förra året, den var godast kall och jag drack det sista nu i somras. Någon annan årsglögg har jag inte smakat, men har köpt årets, den står fortfarande oöppnad i skåpet.
    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: