Oj så fort tiden har flytt.


Ja det blev jag medveten om häromdagen,kul att bli påmind om händelser som inte legat överst i minnesbanken..Ett litet inlägg på ”Face Book” som en fd arbetskamrat,från Gevaliatiden lagt in..Genast poppade det till i minnet,Jag och några fotointresserade kamrater startade en fotoklubb,Gevalia ingick då i det mulinationella företaget General Food,,lite fyndig var jag när jag namnade klubben till G.F Fotarna jag ritade ett klubbmärke,som syddes upp.

Vi fixade till ett mörkrum i en lokal som företaget ställde till förfogande och företaget bekostade all utrustning som behövdes,jag var mörkrumansvarig.Vi hade fototräffar och vi var ute på fotoäventyr.

Nu till Chickis inlägg,skitkul att läsa hennes inlägg.Gissar att det är mer än 30 år sedan som våra vägar skiljdes.Kul när man kan lämna avtryck som består över tid..Detta inlägg förflyttade mig till den gamla goda tiden..Tack Chicki

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

5 reaktioner till “Oj så fort tiden har flytt.”

  1. Vilket fint inlägg hon skrivit, som flyttade dej tillbaka i tiden. Gamla stan i Gävle, där har man sprungit en del i sin barn- och ungdom så i och med Chickis inlägg skickade du mej också tillbaka i tiden.
    kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: