Fick ett meddelande häromdagen..


Good evening Herbert. My name is Tatiana Anderson. I was working on my husband’s Anderson tree and I found brother of his great grandfather Carl Johan Andersson – Anders Gustaf Andersson added to your tree as well. We live in San Diego California and keeping in touch with my husband Eric’s maternal Swedish relatives. It will be very nice to connect with more relatives. A few years ago I was trying to find church by photos of the funeral of my husband’s great grandfather Carl Johan and I finally found it in Tierp! My mother in law Dorothy Anderson is 77 and she never been to Sweden. Eric and I will visit sometime in 2022. We already booked our vacation to Armenia this year. I look forward to hear from you. Best regards, Tatiana.

Översatte med Google translate.

God kväll Herbert. Jag heter Tatiana Anderson. Jag arbetade på min mans Anderson-träd och jag hittade bror till hans farfar Carl Johan Andersson - Anders Gustaf Andersson lade också till ditt träd. Vi bor i San Diego i Kalifornien och håller kontakten med min make Erics svenska släktingar från modern. Det blir väldigt trevligt att få kontakt med fler släktingar. För några år sedan försökte jag hitta kyrka med bilder från begravningen av min mans farfar Carl Johan och jag hittade den äntligen i Tierp! Min svärmor Dorothy Anderson är 77 och hon har aldrig varit i Sverige. Eric och jag kommer att besöka någon gång 2022. Vi bokade redan vår semester till Armenien i år. Jag ser fram emot att höra från dig. Med vänliga hälsningar, Tatiana.

Jag sökte i mitt släktträd men hittade ingen koppling,skrev till Tatiana..

Hi Tatiana I have now searched for the people you write about. Can you give me more information about these people..I can not find them in my tree..I work with more than one family tree. Maybe it is one of the other trees that I administer .With more information I may be able to help you. My email address is.. karl.herbert@hotmail.com Regards Herbert.

Hej Tatiana. Jag har nu letat efter de personer du skriver om. Kan du ge mig mer information om dessa människor..Jag kan inte hitta dem i mitt träd..Jag arbetar med mer än ett släktträd. Kanske är det ett av de andra träden som jag administrerar. Med mer information kan jag kanske hjälpa dig. Min e-postadress är .. karl.herbert@hotmail.com hälsningar Herbert.

Good Evening Herbert, May be this will help – https://www.findagrave.com/memorial/166665353/carl-johan-anderson – memorial for my husband’s great grandfather Carl Johan Anderson – https://www.ancestry.com/family-tree/person/tree/167307229/person/392172437332/facts I just wonder if you are related. Best regards, Tatiana Anderson

God kväll Herbert, kan detta vara till hjälp - https://www.findagrave.com/memorial/166665353/carl-johan-anderson - minnesmärke för min mans farfar Carl Johan Anderson - https://www.ancestry.com/ släktträd / person / träd / 167307229 / person / 392172437332 / fakta Jag undrar bara om du är släkt. Med vänliga hälsningar, Tatiana Anderson

Oki,nu hittade jag personen i min systers makes släktträd som jag jobbar med,skrev till Tatiana..

Hi Tatiana Now I have found the tree where the people you are wondering about are. It is a tree that I work with. Anders Gustaf Andersson is a relative of my sister’s husband Bert-Inge Lundberg. I will return with more information about Bert-Inge and my sister Britt-Inger they have 2 children and 3 grandchildren .. I wish you a good continuation of 2021 Give me your email address. Regards Herbert.

Hej Tatiana Nu har jag hittat trädet där människorna du undrar över befinner sig. Det är ett träd som jag arbetar med. Anders Gustaf Andersson är en släkting till min systers man Bert-Inge Lundberg. Jag kommer tillbaka med mer information om Bert-Inge och min syster Britt-Inger de har 2 barn och 3 barnbarn .. Jag önskar er en god fortsättning 2021 Ge mig din e-postadress. Hälsningar Herbert.

Kul,nu har jag lite att pyssla med,spännande och kul.Så här ser det ut i den grenen av Bert-Inges släktträd som det handlar om..

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

5 reaktioner till “Fick ett meddelande häromdagen..”

  1. Ja, så är det förstås, för mej gör en prommis gott för både kropp och själ.
    Jag försöker flytta bloggen till wordpress men just nu verkar det mer krångel än jag tänkt, antagligen är jag på helt fel spår, men ska fortsätta senare för nu är det tid för promenaden.
    kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: