Behövde inte klä mig i morse!


Stämmer du läste rätt,i morse behövde jag inte klä på mig,,jag vaknade påklädd..Så här gick det till.Igår kväll så skulle jag titta på Tv där skulle en gammal James Bond film från 1963 visas ”Agent 007 ser rött”

Filmen började kl 21:00 efter en 1/2 timme,så kom minnet ikapp,,sett den förr

Men oki,jag fortsatte att titta,men slumrade till ibland kanske jag var trött..Eller kanske,,jag var ordentligt trött,eftersom jag vaknade i morse utsträckt i min Stressless Fåtölj som verkligen levde upp till namnet ”Stressless”

Bilderna lånade från nätet

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

8 reaktioner till “Behövde inte klä mig i morse!”

 1. Oj, då måste du varit ännu mer tröttare än tröttast, att somnatill framför TVn är nog ganska vanligt men att sova HELA natten? Nääää det är nog inte så vanligt. Har du en så TV som stänger av sej själv? Det har jag och om jag tittar sent och länge kommer det upp en ruta med uppmaning att trycka ok om ska fortsätta titta, praktiskt!

  Ja, ok jag är väl bara lite glömsk och lite mer snurrig.
  Ha det fint,
  kram

 2. Har aldrig set en James Bond/film.
  9 plusgrader och soligt vid middagstiden. Skönt!
  Få se om det blir nån vinter. Februari är överraskande i bland.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: