Blev mat idag å.


Jag kollade i frysen i morse,där låg en bit högrev på knappt 1 kilo,den hade legat länge,så den måste jag ta hand om på något vis.Hade lite slattar av lite olika grilloljor,med olika kryddning.Jag rörde ihop alla slattar saltade och pepprade, lite chiliflakes fick gå med också,Jag skivade en stor gul lök,allt ner i en ugnsform köttbiten ovanpå,lade på locket och in i ugnen 140* satte timern på 4 tim 40 min..Sista halvtimmen satte jag in lite pommes i ugnen…

På tallriken även lite sallad och tomater.Smakade riktigt bra,faktiskt.

Kollar på ett pussel som jag beställt från Tyskland,hämtade det i lördags på Willys.Snabb leverans,beställde förra måndagen..

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

2 reaktioner till “Blev mat idag å.”

  1. Högrev är perfekt att göra långstek av, kan man säga så? Långstek? För kok är det ju inte. Så roligt att pussla, förr hade jag många pussel, men nu har jag inte plats, det finns pusselmattor man kan rulla ihop, med påbörjat pussel, fråga inte hur det kan funka, men jag har sett et så jag vet att det gör det.
    ha det fint,
    kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: