Blev ju riktigt bra ju.


Jag hade två kycklingbröstfiléer i frysen som jag tog fram i morse,vad det skulle bli hade jag inte klar för mig då..Men fram på eftermiddagen så bestämde jag att det skulle bli en kycklingsnitzel.Så jag hamrade ut filén kryddade på med salt och svartpeppar,,panerade med vetemjöl,ägg,ströbröd och sedan in i ugnen.225 grader i 20 min,tog ut och vände filéerna och in igen i 20 min,satte in en form med pommes å.På tallriken blev det lite grönt,plommontomat och cosmopolitansallad,den sås jag använde var en färdig Chilimajo..

Det blev 2 snapsar också 5 cl,den första Slånbär,ingen höjdare snaps 2 Brännö den var inte så dum,här kanske jag blev lite nostalgisk,jag var ju på Brännö några dagar för ca 10 år sedan,jag har en vrå i mitt hjärta vikt för Brännö.

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

En tanke på “Blev ju riktigt bra ju.”

  1. Brännösnapsen tror jag att jag smakat och tyckte om. Jag var ju på Brännö en gång för 2-3 år sedan det var fint där.
    Ha det fint
    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: