Hittade en liten pryl!


Jag har ett par prylar med dragkedja där skälva dragflärpen är borta,ex min dataväska och en jacka..Tänkte att ska det inte finnas någon lösning på detta,i stället som jag nu har,en snörstump..Jo men visst finns det det..På nätet hittade jag först ett företag som erbjuder 16 st till ett pris nedsatt från 400:- till 200:-

Vilken smart lösning tyckte jag,men kollade vidare,jag har ju handlat en del från Kina,och när jag kollade så fann jag nedanstående..Kan någon se skillnaden som motiverar prisskillnaden,tror inte det.38:82 ink frakt

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: