Naturrutan 1/5.


Kollade om det hänt något i den natur jag håller ett öga på..Ser till nu har 13 Älgar simmat över Ångermanälven till fastlandet..Den vita Storken pysslar om sina 5 ägg..Den svarta Storken likaså,tycker mig se 4 ägg,3 är det säkert..

Hos Havsörnen är nu båda äggen kläckta,så matbestyren är nu igång..Gjusen i bo-1 var borta från de 3 äggen i boet i ca 8 min..I Gjuse bo-2 var det skiftbyte,även där finns det 3 st ägg..

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

2 reaktioner till “Naturrutan 1/5.”

 1. Sushi får du ha alldeles för dej själv. Tål knappast lukten.
  Vi var bjudna till en japansk familj för flera år sen, och dom
  hade besställt en de-luxe bricka av sjusji. Gjorde det bästa
  jag kunde. Men dom som gillar det, GILLAR det.
  Smaklig måltid.

  21 soliga grader just nu. 🙂

  1. Jag rynkade på näsan när jag hörde prat om sushi,,men jag smakade första gången för kanske 20 år sedan och tyckte om det direkt.Men det är ju kanske tur att vi är lite olika ,när vi ska tycka till om saker..Min morgon nu är solig +2,9 just nu..Haé Kram.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: