Maten idag..


Det blev en wookvariant idag,hade en bit fläskfilé som jag tog fram i morse,jag skar ner den i små bitar,som jag fräste på i wookpannan,hade en påse wookgrönsaker”original” tog hälften av den,hade 2,5 dl kocosmjölk och 1,5 dl matgrädde som fick gå ner i pannan,kryddade på med salt,svartpeppar,timjan och chiliflakes..Medans det småputtrade i wookpannan kokade jag lite glasnudlar och även lite Bulgur..

Snacka om varmt på balkongen,spände upp parasollet för visst ska det bli uteäta idag..På tallriken Bulgur i botten med det wookade på,lite tomat och grönt..I glaset samma spanska röda som igår.Smakade riktigt bra..Räcker till några lådor också,blir goäta 3 ggr till

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

En tanke på “Maten idag..”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: