Nytt på Tuben.


Eller kanske inte nytt ändå,(nygammalt),,detta är en låt som Willie Nelson lanserade redan 1975..Det som är det nya är ,att här får vi höra en fin duett med Joakim Arnell som vi känner igen från The Refreshments och Michaela Odby, medverkar gör också Michaelas make Markus Odby på gitarr.Alltså en duett med lokala artister.Gör som jag lyssna och njut,på en lugn fin låt.

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

4 reaktioner till “Nytt på Tuben.”

 1. Temperaturen börjar sjunka här ”bara” 23 grader i skuggan nu.
  Jag tvekade länge om vaccinationen sen jag fick en spruta på 90-talet och blev jättedålig flera dagar, då sa läkaren att jag inte skulle vaccinera mot influensa fler gånger. Men chansade nu och första gick ju fint, hoppas detta går över snabbt.
  Du får ha skönt balkonghäng,
  Kram

 2. Fin låt.
  Refreshments spelar mer rock va? JAg har en cd med de, som jag fått av kökschefen på Turisten, en av mina bästa vänner på 70-80 talet.
  kram

 3. Vilka bra musiker. Tack för tipset det klippet skall jag sätta in i min blogg också. Jag har sett The Refreshments i verkligheten i Jönköping på en bilmässa. Sen gillar jag även Willie Nelson och dessa förvaltar låten väl. Bra röster och bra gitarrspel.

  Ha en skön söndag
  kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: