Premiärtur och Bad.


Det blev en premiärtur för mig idag i sonens nya Ford Kuga,färden gick till Björklinge straxt norr om Uppsala till Björklingebadet,där barnen ganska snabbt tog sig ner i vattnet,även sonen kom i efter viss tvekan,officiell temp i vattnet var +20,4 grader..Ganska många badgäster hade tagit sig dit.Själv tog jag inget bad,jag tog bara några bilder..

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

En tanke på “Premiärtur och Bad.”

  1. Det är nästan lika bra att ta bilder som att ta ett bad 😉 ”20 grader, ja det är ju längre norrut, det varmaste jag mätt här i sommar var 24.

    Jag hoppas att du inte trodde att jag hade några föreställningar när jag skrev om Supsala? Pappa sa jämt så och jag hör honom i huvudet nästan varje gång i samband med Uppsala. Min pappa var inte min favorit men det verkar omöjligt att förtränga det där.
    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: