Instruktionsboken.


Körde in till stan(Gävle) idag på förmiddagen,hörde Miss Li på radion hon sjöng sin nya låt ”Instruktionsboken”.Då slog det mig att hon är ju inte ensam om att inte hitta den.Detsamma gäller ju ett stort antal av mina medtrafikanter,oavsett bilmärke verkar det som att Instruktionsboken inte är funnen..Därför lägger jag ut ett klargörande här.På rattstången finns 2 viktiga spakar 1 till vänster 1 till höger.Den till vänster är viktig,genom att använda den visar du oss,dina medtrafikantervad du ämnar göra..Den till höger har du säkert kommit underfund med om du kört i regnväder.

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

En tanke på “Instruktionsboken.”

  1. Jag konstaterade förra veckan att det behövs instruktionsbok för cyklister också, trots att det borde vara busenkelt att hitta ringklockan .Man blir halvt ihjälskrämd ibland när någon susar förbi på cykel.
    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: