Norrland-2..V-30


Det blev en jättefin onsdag när vi åkte över Blaikfjället mot Vilhelmina,efter lite mat och handling styrde vi på 45:an,mot Dorotea..Torsdagen så hade vi bestämt att ta en tur till Borgafjällen.Vägen mellan Dorotea och Borgafjäll kallas också konstvägen,det finns ett antal konstverk läns med den.I Ormsjö finns konstverket Återkallelse,som ska minna om den stora olyckan med flottningsbåten på Ormsjön  som krävde 14 människoliv den 12 maj 1936.

Ett av de andra konstverken kallas Himmelsmöte,vi stannade till för att kolla på det..

Gissa vem som ville kolla ”Akustiken” inne i konstverket,jo sonen och jag lovar jag hade ingen aning om att han kunde få fram ett sådant kraftigt oljud.

Loke fick låna min kamera och en av bilderna han tog,visar en torr trädgren,,men jag tycker den mer liknar en rovgirig Haj.

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

5 reaktioner till “Norrland-2..V-30”

  1. Fin utflykt, du har skrivit om konstvägen tidigare väl? Eller så har jag läst om den någon annanstans. Loke är ju lika bra fotograf som farfar, jag tycker också att grenen ser ut som en haj.
    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: