Ny dator & Mat.


Ja inte är man någon hejare på det nya Windows 10,ganska mycket klia sig i nacken blir det,men övning ger ju färdighet säjer dom som vet..Men lite problem har jag,det är ju en hel del program som ska hämtas,men det får ta den tid som krävs..Hoppas jag inte hamnar i läget som gubben nedan.

Det blev ju mat även idag,en jättegod Kasslerwook,med lite majs..

Det blev en öl från Åland,ingen höjdare måste jag säga.Stallhagen Pommern..Om ni ska åka till Åland så satsa på en annan öl.

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

En tanke på “Ny dator & Mat.”

  1. Envisast vinner, säger jag eller trägen vinner som mor sa. När jag köpte ny laptop för några år sedan fick kille i butiken ladda ner de program jag ville ha, det var inte så många men jag slapp i alla fall.
    Jaha, tack, då vet man att den ölen är felköp,
    Ha en fin dag,
    kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: