Forskning och mat..


Jag pysslade med släktbilder idag,,det blev ett kollage med mig själv som utgångsperson och mina 6 generationer,Se tidigare inlägg..Det var så kul att se så jag gjorde ett lika med syster yster som utgångsperson..Det blev som så här.

Dagens lunch blev mina egna ”Myslipannkakor” jag hade Björnbärssylt till,bären plockade på Brännö.Erika fixade sylten,,Tack.

Senare på eftermiddagen blev jag lite matsugen igen,då fick det bli ”Soldatens” ärtsoppa,bara att värma,den godaste av alla färdigkokta jag smakat,blev en knäckemacka till..Mätt o belåten,, är guben nu.

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

3 reaktioner till “Forskning och mat..”

  1. Kul, här ser man tydligt den Häggströmska genen hos de yngre,
    ärtsoppa hoppar jag gärna över, pannkaka gillar jag, men det gör inte magen, stekte till barnen men kunde inte äta några själv 😦
    kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: