När vädret är Gråtrist då..


Passar det bra med en inneaktivitet,,Släktforskning kanske?.Jo men visst.Jag söker nu info om 3 bröder till farmor som for till Amerika tidigt 1900 tal,en av dom Elias Albert född 1874 har jag bra koll på,han avled 1949 i Roseau, Minnesota, USA..Brodern Erik Alfrid Ingemar Eliasson född 1886 Granliden, Dorotea,avled 1929 • Alberta Canada..Den 3:e Jonas Peter Eliasson född 1888 Granliden, Dorotea.Honom har jag inte hittat något om,bara en passagerarlista från båten..6 jun 1913 Avreseort Göteborg, Göteborg och Bohus, Sverige Fartygsnamn Calypso.Jag tror att även han hamnade i Canada.

Har fått en bild på min farfars far en bild som måste vara väldigt tidig.Jag har nu satt ihop ett litet Collage,som visar 6 generationer av Häggströmare varav min farfar Johan Petter blev den förste med namnet,han blev uppmanad att byta efternamn när han gjorde rekryten.(Det fanns på tok för många Nilsson) och eftersom han föddes i byn Häggås,så blev det Häggström.

Har du missat Tävlingen Vem är Stjärnan.Klicka Här

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

3 reaktioner till “När vädret är Gråtrist då..”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: