Jag har en favoritduo från Sydafrika.


Det är inte så länge sedan som jag fann en Duo som jag verkligen gillade. Theuns Jordaan & Juanita du Plessis.Juanita har jag gillat rätt länge hade ett inlägg där hon sjöng Just an Illosion med sina barn. Theuns och Juanita gjorde några verkligt fina Countryduetter ihop..Men sorgligt nog läste jag häromdagen att Theuns avled den 17 november i akut Leukimi.

Theuns Jordaan, född 10 januari 1971 nära Venterstad i Östra Kapprovinsen, Sydafrika, död 17 november 2021, var en sydafrikansk sångare, kompositör och gitarrist. Han är en av Sydafrikas mest kända artister. Hans första två album sålde platina. Han sjöng på afrikaans.

Här kommer en jättefin duett med Theuns och Juanita,melodin är Don Williams fina ”My Best Friend”..

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

4 reaktioner till “Jag har en favoritduo från Sydafrika.”

 1. Vi såg många fina ljusslingor och stjärnor igår när vi åkte från Växjö.
  Det Domus du nämner pryade jag på, skyltade i fönster och hängde upp skyltar i butiken. Jag minns EPA också, på torget men längre in och närmare ån, sen minns jag Flanör och discot Doll House däröver, var det Nygatan? Jag bodde på slottsgatan bakom Wasaskolan, under en tid, bara nåt kvarter från torget.
  Kram

 2. Fin musik.
  Temadagsbestämmaren kanske ville tillfredsställa alla, för det är ju många som totalvägrar Black Friday.
  Jaha, ja jag får väl lyda dej här då, även om det kan bli enkelspårigt vissa dagar 😉
  Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: