Kan inte släppa denna ”Duo”.


Juanita du Plessis och Theuns Jordaan detta i mina öron fantastiska, sångarpar.Det är nog det populäraste i Sydafrika.Här sjunger dom på sitt modersmål Afrikaans,(Officiellt språk i Sydafrika och Namibia)men jag njuter av deras framförande trots att jag inte fattar ett jota vad dom sjunger om,det spelar ingen roll..Sorgligt att Theuns avled nu i november endast 50 år fyllda.Men musiken finns ju kvar,till glädje för mig och många många andra.Här ett medley inspelat 2019 på Sun Arena i Pretoria 8500 platser

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

5 reaktioner till “Kan inte släppa denna ”Duo”.”

 1. Leukemi vet jag är s.k blodcancer, det var just ”akut” jag inte kände till, nu har jag läst på och blivit en liten gnutta klokare. Jag har en väninna vars son fick Leukemi när han var ung tonåring, idag är han 37 och har en del men efter sjukdomen, det borde vara akut, sen har jag en väninna som har Leukemi sen många år tillbaka, den ligger latent och hon får mediciner och regelbundna kontroller, det borde vara en annan sort.
  Kram

 2. Akut leukemi, det har jag aldrig hört om, och bara 40 år, fy vilken chock.
  Nu ska jag gå ut och fylla alla fröautomaterna till fåglarna, de är så glupska.
  kram

 3. Raggmunk var det evigheter sen jag åt, jag har försökt göra själv, men aldrig lyckats.
  Jag planerar att skolka från matchen i morgon, men vi får se.
  Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: