Blev lite sena Fakta idag..


Vet ej vad som hände,men när jag var klar med dagens inlägg så hände något.Inlägget ville inte lämna min dator.Efter lite fundering som inte gjorde mig klokare,så hade jag ett litet ärende ute på byn..Straxt efter kl 13:10 så fick jag iväg Dagens fakta..Skit Också..

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

2 reaktioner till “Blev lite sena Fakta idag..”

  1. Det är sånt som händer och bara att gilla läget, teknikstul, alltså inte att du är en arg gubbe.

    Ja, så är det, men jag tror det var dags att byta ändå, tur jag har flyttat, annars kunde jag kanske blivit krävt på avgift för den borttappade. I Borås kostar det ingenting att få hörapparat, men den är ju landstingets så om man förstör eller tappar inom en viss tid, får man ersätta den,vet inte summan. I Kalmar kostar det 1200 att få en och man blir återbetalningsskyldig med 1000 kr om man tappar den. Men det konstiga är att jag ahr aldrig behövt lämna tillbaka någon när jag bytt vilket jag gjort med jämna mellanrum, det är väl lite motsägelsefullt?
    Man är väldigt nyfiken på hur den alkoholfria nubben smakar,
    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: