Juldagen,,en slödag.


Ja så vill jag nog beskriva denna dag,inga måsten,bara låta dagen gå..Tänker tillbaka på gårdagen,julafton barnens kanske största högtid..Tänker på Loke och Moa,som hade mamma,pappa,mormor och morfar,farmor och farfar tillsammans och firade en underbar jul.Tack alla som gjorde denna dag.

Idag fick jag verkligen svar på frågan,smakar det så kostar det,,eller man får det man betalar för..Sonen bjöd på ett glas Italienskt rött,,och det var utan tvivel det godaste röda vin jag någonsin smakat,att det var ett vin av typen Amarone kunde jag läsa på etiketten,men smaken,om jag inte nådde 7:e himlen så blev det absolut den 6:e..Rackarns så gott det var..

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: