Goäta idag,på riktigt


När jag kollade i skåpet idag på förmiddagen,för att se vad som skulle hamna på tallriken idag..Där fanns ett par kycklinglårfiléer,men även en frp Philadephiaost med utgånget datum,då gick mina hjärnceller igång..Jag bankade ut filéerna,kryddade på dom och lade på lite av osten,rullade ihop och fräste på dom i stekpannan.Rörde ihop min Grekinspirerade kalla sås.Medan pommesstripsen gick i airfryern så fick kycklingen mysa i ugnen.På tallriken lite grönt.Och i glaset en Grandiosa från Argentina,,det är ju lillördag.

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

En tanke på “Goäta idag,på riktigt”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: