Idag fick jag se dom…


Ja i morse straxt efter kl 08 körde jag ner till slätten,såg bara en hel hoper med Grågås och Canadagäss..Så i Skärplinge vände jag och körde tillbaka,,då fick jag syn på ett gäng Tranor på väldigt långt avstånd,jag räknade till 15 st..Så nu är 2-4:e delar av våren här,bara Sädesärlan och Ängspiplärkan kvar,sedan är det vår.

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

2 reaktioner till “Idag fick jag se dom…”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: