Måndag 9 Maj.


Efter den dagliga kaffetåren med Mariana,så hämtade jag Inge O Eva,för en tur till Paralimni för lite handling.Det blev som vanligt Sklavanitis,där finns tametusan allt man kan tänkas behöva.Därefter for jag runt lite i byn,var ner till hamnen och kollade på båten som Demitris håller på att ställa i ordning,bara bottenmålning kvar nu,om 3 dar ska den vara i vattnet.Såg även en fantastisk vacker,tror det är en ängel,gjord av en massa plåtbitar,väldigt vacker.Sedan mot kvällningen blev det mat,denna gång på Asador,jag tog en combiplanka med både kött och kyckling,riktigt förbaskat gott..Den ska jag minnas till sedan..

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

2 reaktioner till “Måndag 9 Maj.”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: