Veckans melodi..2


You Never Can Tell är en sång komponerad och ursprungligen inspelad av Chuck Berry 1964.Texten skildrar bröllopet mellan ett ungt par och händelserna efteråt.Nu med Erik Sven Fernström (15 april 1942 – 25 mars 2018), känd under sitt artistnamn Jerry Williams , var en svensk sångare och skådespelare. Han började sin karriär som sångare i The Violents, innan han startade en solokarriär.

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

4 reaktioner till “Veckans melodi..2”

  1. Här missas ingenting, det jag inte orkar/hinner en dag, tar jag igen nästa.
    Den rivande hostan och snorandet är kvar, men jag intalar mej att jag är på är bättringsvägen, det jag oroar mej för är lunginflammation, så det är därför jag är ute lite, det är ju inte bra att bara ligga inne om man orkar gå ut.
    kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: