Veckans melodi..1


How’s the World Treating You.Melodin skrevs av Chet Atkins och Boudleaux Bryant.den spelades först in av The Braver Valley Sweethearts 1953.Nu ska vi lyssna på den kanske mest spelade versionen,med Jim Reeves. Kom 1958.

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

4 reaktioner till “Veckans melodi..1”

  1. Då väntar jag på morgondagens låt.
    Ja, det är helt ofattbart, om varje fågel äter ca 1/2 kilo, hur många finns det då om det går åt 35 ton? Jag läste också att skarv, säl och människan tar ungefär lika mycket fisk, alltså en tredjedel var.
    När vi var och fiskade såg vi sälar som stack upp sina huvuden ur vattnet, vid nåt tillfälle när jag gått på stranden har jag sett död säl som nog drunknat när de fastnat i nät, tack och lov har inga sälar suttit i våra nät, då skulle jag nog gråta.
    kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: