Veckans melodi..2


How’s the World Treating You.Melodin skrevs av Chet Atkins och Boudleaux Bryant.den spelades först in av The Braver Valley Sweethearts 1953.Nu ska vi lyssna på Alison Krauss, född 23 juli 1971 i Decatur i Illinois. Hon har tilldelats fler Grammy-priser än någon annan kvinnlig artist i historien.Det är en duett med James Taylor.

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

5 reaktioner till “Veckans melodi..2”

 1. Hej Hebbe,
  bra låt som jag aldrig hört förut.
  Kom fram till Lappland fredagskväll, åker nu fredagsmorgon. Kom hit för att kolla hur elementen fungerar, att värmen håller sig på ca 18 grader inne. Jag har fast 1 års avtal då det gäller el men dubbelt så dyrt mot förra året. Har det senaste natten varit nere på 25 grader kallt ute.
  Ha det bra.
  Kram

 2. Jag minns att barnen brukar lämna sin veckopeng till Musikhjälpen, så väldig fin sak att göra.
  Ja de har varit skyddsjakt vid något tillfälle utanför Kalmar, men det räcker inte på länga vägar, jag vet inte vad skarven har för naturlig fiende här, men det finns gott om havsörn, så de kanske hjälper till.
  Nu fungerar bloggen app igen!
  Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: