Veckans melodi..3


How’s the World Treating You.Melodin skrevs av Chet Atkins och Boudleaux Bryant.den spelades först in av The Braver Valley Sweethearts 1953.Här kommer min favorit version med Joey & Rory.Den 16 mars 2010 tillkännagavs att duon var vinnarna av 2010års Academy of Country Music Awardför Top New Vocal Duo.Joey fick diagnosen livmoderhalscancer i slutet av 2015 och dog av sjukdomen i mars 2016, vilket i praktiken upplöste Joey + Rory.

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

5 reaktioner till “Veckans melodi..3”

 1. Det går väl en hel del till laxodlingar, ganska motsägelsefullt att först fiska slut på laxen då den ska odlas och då fiska slut på dess göda i vilt tillstånd för att mata de odlade. Hela ekologin är skev i vår värld
  Som jag brukar säga människans ärta fiende är människan.
  Nu ska jag dra på mej vinterkläder och ge mej ut i blåsten.
  Kram

 2. Ja, denna version stod mot J.R, så det var svårt att bestämma sej.
  Bra låtar spelas in av många artister.
  I Danmark har de trålare som är stora som mindre finlandsfärjor, så det är inte konstigt att haven töms, sen är det ju inte tillåtet att fiska torsk i östersjön men vissa får en hel del som ”bifångst”, man blir ju less alltså.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: