Dagens fakta 16 December.


Dagens namn

Assar

Hur många heter Assar?

 • Antal män som heter Assar 2 377 st (723 tilltalsnamn)
 • Antal kvinnor som heter Assar 2 st
 • Namnsdag Assar 16 december

Vad betyder Assar?

Assar är ett mansnamn med nordiskt ursprung med betydelsen ”den som svarar”. Flertalet med namnet Assar är födda på 1930- och 1940-talen. Sedan början på 1990-talet har dock namnet åter fått en viss uppgång, men namnet är totalt sett fortfarande ovanligt som tilltalsnamn.

Kalender med temadagar 2022<>16 December
Jultröjans dag

LOKALT VÄDER I SKUTSKÄR

-20° C Vind 0 m/s Klart och uppehållsväder Lufttryck 1010 hPa Sikt 50000 m Soluppgång 08:54 Solnedgång 14:37 Dagens längd 5 h 42 min.

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

6 reaktioner till “Dagens fakta 16 December.”

 1. Hej Hebbe,
  Kallt idag också. Sitter i Umeå och väntar på att mitt tåg skall komma in.
  Assar, har känt en. En fin man men finns inte längre.
  Ha det bra.
  Kram

 2. Ispropp, aj då, det fick jag på min gamla MG när jag var på väg till jobbet, jag fick hälla något i tanken har jag för mej, K-sprit kanske? Jag minns inte riktigt, men jag lämnade bilen och tog tåget till jobbet, när jag hade hjälp med för att få hem bilen på eftermiddagen startade den direkt, och det var därefter jag hällde i vad-det-nu-var. Hoppas du får ordning på din bil.
  Ingen sport på min TV idag, men ska leta upp musikhjälpen nu.
  Kram

 3. Assar Rönnblom är den enda Assar jag känner till.
  Duoappen har jag inte, men jag kanske kan pricka in något bra. Nike har jag inte hört då jag aldrig sett Idol, men jag vet att hon vann den senaste säsongen.
  Minus 20 igen, brrr, men hellre 20 minus än nollan och regn.
  Ha det fint,
  Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: