Mat och Musikhjälp.


Idag hittade jag lite kycklinginnerfilé i frysen,oki,det får bli dom idag,fräste på dom kryddade med salt svartpeppar chiliflakes och lite paprikapulver,körde lite pommes i airfryern,rörde ihop min kalla grekinspirerade sås med lite soya i..På tallriken blev det lite grönt och i glaset ett Spanskt rött,smakade bra.

Som vanligt denna musikhjälpsvecka så åt jag framför Tv:n och vem tror ni kom in i Musikhjälpburen,,jo Pontus mannen med blåa jackan..Han gillar Reggaemusik och hade önskat Jimmy Cliff..Om du klickar på bilden så får du höra min favolåt som framförs av en grupp ”Playing for Change”..Melodin finns i ett antal versioner,,denna är 7 min lång,,men häng med hela låten.. Teach you´r Children,

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

En tanke på “Mat och Musikhjälp.”

  1. Man kan hitta en hel del gott i frysen, ser gott ut.
    Mannen i den blå jackan är cool, jag missade honom, men hans besök finns väl på SVT play eller youtube så jag ska leta upp det.
    Reggae gillar jag också, jag upptäckte den när Jimmy Cliff sjöng titelmelodin på någon tv-serie för länge sedan. Men har mest lyssnat på Bob Marley och hans son Ziggy Marley, som jag såg på Gröna Lund en gång i tiden.
    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: