Blev lite mat idag å.


Idag fick det bli Kycklingfilé med pommes och lite grönt.Delade filén till två tunnare skivor,bankade ut dom salt och svartpeppar blev kryddan,stekte på dom,under tiden hade jag pommesen i Airfryern..På tallriken blev det lite tomat sallad och majs.Lite balsamico på tallriken..Smakade riktigt bra..I glaset en liten mörk Mexikansk öl,min mun sa,en höjdare..

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

3 reaktioner till “Blev lite mat idag å.”

 1. Min svåger och jag brukar alltid ha med några nya öl när de kommer ner, jag började med den traditionen de åren jag hälsade på i stugan innan jag blev ölänning, det är roligt, nu har jag ett gäng från Grekland som jag fick i somras.
  Nästa match för BIF blir Rögle, kan bli svårt, sen Kinköping, den bör de ju ta.
  Kram

 2. Göttigt, ölen känner jag igen, kanske har druckit den förr.
  Duuu, det gick ju bra för Brynäs, i första perioden och 0-3 sa jag att Luleå skulle åka hem med förlust gubbarna här skrattade men jag fick rätt. Växjös spelade ojämt, men gjorde ju en fin sista period.
  Nu är det bara hemresan kvar.
  Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: