Sista måltiden 2022..


Ja det är inte så dramatiskt som det låter.Jag hade kvar av den kokta skinkan,så jag skar två skivor,bredde på lite senap och lade dom ovanpå varandra med en skiva ost mellan,som fick några minuter i ugnen,,fixade lite potatismos,och när det blev matdax så laddade jag plankan med skinkan,moset,tomat och champinjoner.In i ugnen 15 min med grillelement 200 grader..I glasen den röda goda Ripasson,,det blev 2 små (2,5 cl) snapsar också..I örat hade jag de tre Koeanska systrarna och deras vackra version av ”Pokarekare Ana”.Gott Nytt År.

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

En tanke på “Sista måltiden 2022..”

  1. Lugnt och skönt och bara sej själv att tänka på, inte illa, så tänkte jag i år, men så blev det inte.
    Vinet Vinistella var inte helt rätt till rådjuret, det kändes lite för strävt och vasst (om man nu kan säga så) Jag hade tänkt välja ett annat, men så blev jag nyfiken och valde detta istället. Jag tror jag ska testa det till en pastarätt.
    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: