Veckans melodi..1


Werner Theunissen skrev ”Mississippi” 1969, inspirerad av Bee Gees- låten ” Massachusetts ”.  I december 1975 hade låten toppat den holländska singellistan.Dess internationella framgång kom 1976, då den nådde nummer ett i Belgien, Tyskland, Irland, Nya Zeeland, Norge, Sydafrika, Schweiz och Storbritannien, samt nummer två i Australien, nummer fyra i Österrike, och nummer sex i Sverige.Här ska vi lyssna på Juanita de Plessis version,hon behöver ingen närmare pesentation,då jag haft med henne flera gånger.

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

2 reaktioner till “Veckans melodi..1”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: