Veckans melodi..3


Werner Theunissen skrev ”Mississippi” 1969, inspirerad av Bee Gees- låten ” Massachusetts ”. Här kommer originalversionen,den som vi kanske känner till bäst.Med Pussycat var en countrygrupp från Nederländerna med systrarna Tonny, Betty och Marianne Kowalczyk.1975 fick gruppen en hit med låten, som året därpå klättrade upp till den allra högsta toppen på den brittiska singellistan.

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

5 reaktioner till “Veckans melodi..3”

 1. Fåglarna kommer så länge det finns mat, sen får vi se, är det sommarstugor som byggs så boar de kanske här i närheten också.
  Kollade småkronorna, vad sjutton hände där på ? Så himla surt, efter en så grym match, det blir svårt att smälta.
  Natti natti
  Kram

 2. Riktigt bra låt 🙂 Brukade lyssna på Pussycatdolls förut 🙂 Men min musiksmak varierar väldigt mycket. ha en fin dag

 3. Jaha, men då är jag också säker på att jag hört denna version.
  Nä Brynäs får jobba, jag har inte sett mer än resultat från den matchen, men jag trodde inte de skulle klara motståndet i går, så grattis till dem.
  Fåglarna har mist sina favoritgömseln, jag hoppas att de inte blir helt bortskrämda utan stannar hos mej. Oljudet slipper varken de eller jag, nu när träden är kala ser jag den gula maskinen ifrån mitt fönster på baksidan. Fotot är taget ca 30 meter från vår tomtgräns.
  Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: