Blev Cyperninspirerat idag..


Ja för några år sedan så åt jag en kycklingrätt på resttaurang Passagio i Ayia Napa,(Chicken Mozzarella)smakade alldeles utmärkt..Det var den rätten jag hade i huvudet när jag ställde mig vid spisen..Jag brynte på en kycklingfilé som jag delat på,på med mozzarellaosten sedan in i ugnen,körde pommes i air fryern,fixade tallriken med lite tomat grovt riven morot med lite balsamico..Nådde väl inte till Passagio´s version,bara nästan..I glaset ett gott rött från Cicilien

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

En tanke på “Blev Cyperninspirerat idag..”

  1. Det är bara att träna så får du snart till det som som det brukar vara, du kan ju även be om tips i sommar när du besöker Passagio.
    Wasabi hör till sushi, jag har fortfarande inte provat att göra det hemma, men nån gång ska det bli av, tills dess finns det ett bra ställe att köpa det på i Borgholm.
    kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: