Veckans melodi..1


Green Green Grass of Home är en countrylåt som skrevs av Claude ”Curly” Putman Jr. och ursprungligen gjordes populär av Porter Wagoner 1965..Här kommer det två bröder från Sydafrika med låten..The Campell Brothers.

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

4 reaktioner till “Veckans melodi..1”

  1. Jag borde ha hört både Tom Jones och Jan Malmsjö, men inget som ploppade upp direkt. Hörde i ett program nyligen att J.M är 90 år, det är lite svårt att ta in. Det finns gott om örn här, det mesta jag sett är 7-8 stycken som satt på rad ute på Gåsgrund, men det var långt ute. Jag har sol utanför fönstret men har varit inne och läst på inför vad som ska hända den närmaste tiden.

    Ja, den bilden från ”Efterlyst” satt kvar länge på näthinnan, det är en av två av tjejer som funnits i min närhet, som blivit mördade av svartsjuka karlar, den andra är Melissa som hittades insnärjd i ett nät utanför en brygga på Ingarö, det var någon gång i början på 2000-talet. När jag får reda på såna saker tackar jag min lyckliga stjärna att jag klarat mej med livet i behåll från misshandel och skit. Samtidigt som man lärt sej att det kan hända vem som helst, som lever ett vanligt och normalt liv, och att man ska lägga sej i när man misstänker något.
    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: