Gick ju an detta också..


Jag har ju ätit Isterband många gånger,,men om inte mitt minne sviker så var det första gången jag åt Isterband och dillstuvad potatis,som jag själv lagat till,blev ju riktigt gott med lite rödbetor till,och inte var det svårt heller..

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

2 reaktioner till “Gick ju an detta också..”

  1. Isterband kan vara gott om man hittar rätt sort, men jag äter det väldigt sällan. Stuvad potatis har jag aldrig förstått, men har ätit det till Isterband och tror det är kallrökt lax, då har det varit dill i, ibland till korven med senap i.
    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: