Gissa Prylen,vad är detta?


Prylen finns i otaliga varianter och i många hem…En fyrbent variant är inte så populär…Finns en Pigg en som roat många barn..Vad kan det vara???>>>>>>>> Ledtråd>Det är vad prylen kallas i dagligt tal som jag söker,i ordboken står den med 8 bokstäver,men jag nöjer mig med de tre vi använder i dagligt tal. I levande livet har den 39 olika släktingar..>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Ny Ledtråd>Är säker på att alla mina bloggkamrater har en variant av prylen..Utseendet kan variera väldigt,men funktionen är densamma..Den levande versionen vill ingen ha hemma.. >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>.. Ny Ledtråd> Prylen är en utveckling från den så kallade rullbollen..Den första serieproducerade <XXX> kom 1970.

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

7 reaktioner till “Gissa Prylen,vad är detta?”

  1. Ok, efter fusk med Google kom jag fram till att det borde vara en mus till dator. Det andra namnet har jag aldrig hört talas om.
    Kram

  2. Nu har jag funderat jättelänge men kan inte komma på vad detta är. Man får ju ledtrådar så ja känner mig korkad ;). Kom att tänka på bil med en grej i framsätet som man trycker på så öppnar den och man har saker där men det är helt fel. Detta var svårt. Skall tänka lite mer. Ha en fin söndag Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: